Monday, October 06, 2008

hari ulangtahun kelahiran ke 24

Terima kasih kepada yang menghantar SMS ucapan selamat hari lahir pada 28 September yang lalu (dan yang terkemudian). Antaranya...

Amy (tu, yang masuk chatbox tu!) dan Saleh (saya macam tak percayalah awak masih ingat lagi..), sahabat seperjuangan ICT di UIA dahulu,
Amran sahabat dari MRSM-UIA dan Ina pacarannya (maaflah, terpaksa jatuhkan saham kamu di sini),
Dalela roommate di UIA Gombak,
Barakah kenalan baru dari UIA juga
Wawa, Po'an dan Maznie sahabat dari MRSM dahulu, serta
Mizie, kenalan dari program lepasan SPM, PKSN dahulu.

Terima kasih banyak-banyak kerana masih mengingati. Tak lupa buat abang yang tak SMS tapi terus call. Biasalah... kan? ;) (Saya tak salah letak link. Memang dia ni dah ada blog baru!)

Senarai ni tak termasuk yang wish selepas diingatkan. Antaranya...

Tak payahlah sebut, malu pula kalian :p

Senarai ni dah berkurang jika nak dibandingkan dengan tahun-tahun lepas. Agaknya sebab kebanyakan kawan-kawan dah sibuk bekerja, dah ada fokus sendiri, ada yang dah ada keluarga baru lagi, tak sempat nak menghafal tarikh lahir kawan-kawan lagi :p Tak kurang, sebab dah nak dekat raya masa tu, tambah sibuk lagi.

Tak apa, asal tak lupa kawan sudahlah. (Kalau dulu, tak apalah bila lambat wish bukan lupa terus. Yang sebelum tu pula tak apa jika tak ada hadiah, ingatan yang penting)

:p

Selamat hari lahir ke 24 Amira Hariyati Ruzaidi!



Update:

Atas permintaan daripada seorang sahabat yang mengomen [boleh rujuk, saya takkan padam], saya nak senaraikan jugalah yang wish di laman Friendster saya. Terkecuali, mereka yang saya kurang kenal.

Kak An, senior HS di UIA yang wish in advance,
Abang Pyan, Suffian Amrin dari kumpulan Saujana. Hins, hins, hins! (Astagfirullah...),
Abang Firdaus Khairi, programmer comes bakal wartawan dan penulis terkenal (ehem ehem, nak kahwin dah dia ni),
Fatin Nurul Aishah Zuhir, sahabat sekolah rendah dahulu,
Datin Munirah Rossdy. Siapakah dia? Sahabat seperjuangan dalam jurusan Sains Fizikal di matrik UIA dulu, dan...
Rosnani dan Asmahani, staff client dari Kedah :)

Ada lagi yang nak menambah? :p

3 comments:

firdaus said...

tak der apriasi utk komen dalam fs kerr??

wanz said...

Happy belated birthday Mira... Selamat Menyambut Aidilfitri..maafkan segala salah silap wan..semoga ukhwah yg kita bina kan terus kekal dibawah naungan Illahi..take care mira :)

moon said...

wah datin pun ade. hehe