Thursday, April 09, 2009

petua lagi @ pet society

Dari sini, saya dapat petua lagi. Rasanya tak ramai yang tahu ni. Sebab saya tanya pada sifu. Gadis ni memang sifu Pet Society. Dah level 33. Tempat pertama dalam senarai saya. Saya baru nak mula aja :D

Saya: kina, tak faham la.. poo?
Sifu: haah poo. akk g kat toilet pika pika, room no 4 kot. ade poo kt situ hehe. gold poo pun ade tp sy xdpt2 lg huhu
Saya: boleh dapat duit jugak??
Saya: honey tak pernah membuang lagi. sebab slalu mandi?
Sifu: haah. lau klik kt poo tu bleh dpt duit jugak.
Sifu: lebih kurg la kot hehe
Saya: lah.. yeke....
Saya: gold pun ada?? ish ish
Saya: ni nak suh jaga pet ke idak ni?
Sifu: aah. gold poo hehe


Nak cuba teknik ni kenalah biar lalat hinggap pet kita berhari-hari. Selamat mencuba!

(Opps, nak kena buat bilik air ni. Takkan kat ruang tamu pulak!)

Peringatan!

Jangan aplikasikan teknik ini pada haiwan peliharaan yang sebenar. Sebab apa yang akan anda dapat hanyalah bau yang kurang enak.

6 comments:

fami said...

bila click kat poo, kita membersihkan poo tu. so, mestilah dapat duit~

:)

mizzfarihah said...

cuba klik ni... ada lagi cite pasal poo... http://www.youtube.com/watch?v=a8AyQ7xBAZ0

mizzfarihah said...

sbnrnya byk lagi petua2 yg ada, cam dpt 10000 coin dlm 1jam.

mira said...

macam mana farihah? boleh kongsi?

ai, kena beli broadband juga ni. network sini blok youtube :D

moon said...

huhu. ni maen petsociety lak. hehe. mengisi mase lapang ke mira? hoho

alongwairnazz said...

amboi sejak dapat main gamne dah xnak update blog ng posting2 best ke?