Saturday, April 11, 2009

error login pet society @ facebook

Ada tak sesiapa yang ada masalah ini masa nak masuk Pet Society?



Dah masuk 3 hari saya tak dapat main Pet Society. Tapi main permainan Facebook yang lain boleh pula (Kalau nak kata masalah network lambat la).

Dah cuba retrying banyak kali, masih tak jadi. Dah ikut pun apa yang FAQ cakap; clear all private data, restart PC dan masuk semula. Macam tu juga.

Kalau ada yang tahu macam mana nak selesaikan masalah ni, tolong beritahu segera ya?

Dah rindu pada Honey ni!

4 comments:

sakinah said...

cube tengok kot sini kot ade penyelesaiannye hehe

http://forum.playfish.com/forumdisplay.php?f=6

mira said...

sayangnya, semua page yang berkaitan diblok network poli.

"The page you requested has been blocked because it contains a banned word. URL = http://forum.playfish.com/forumdisplay.php?f=6"

jadi, boleh kina tolong share apa yang ada kat situ di sini? tq.. :)

fami said...

dh ok kan?

Anonymous said...

mira, same la...dh 2 ari x bley main..nape ek...sblm ni pon same gak..tp retry byk kali br dpt..skang x dpt main lgsg...:(