Saturday, February 21, 2009

dragonball evolution








Wah, saya nak tonton! Saya nak tonton! Dulu saya memang kipas-susah-mati Dragonball. Sekarang dah jadi real! Cayalah!!

Err... siapa yang nak sertai saya?

11 comments:

sakinah said...

sy kipas susah mati jugakk!!! :D :D

@naBest said...

oh!!! sgt minat!!!! siap ada koleksi komik ngan cd lg!!!!

mira said...

kinah, ana, jom!!!

PD takde wayang. kena menapak ke seremban :(

sakinah said...

penang ade wayang, tapi xd geng :((
nak g sendiri tak reti :(( :((

intanmaria said...

macam besh kan citer ni
=D

famimahat said...

mira, jom kita jalan2 gi penang~ bes jalan jauh2 dgn kamu, tentunya :)

p/s: teringin nak gi queensbay, boleh kita tgk dragonball kat sana. hehehe :P

mira said...

penang? nak jumpa kina? boleh ke kina? (oi, tak pernah sampai ke utara ni!)

queensbay ialah...? :p

famimahat said...

gi penang, jumpa kina? itu bukanlah part yang utama dalam cerita ni, tapi, boleh la~ :P

bleh tgk sama2 dragonball, sure bes lah :)

queensbay adalah nama shopping mall paling gerek kat penang nu haaa~ :D

p/s: apa kata survey? :P

mira said...

tunggu pas gaji ah. hehe.

alongwairnazz said...

untuk pengetahuan mira, ustaz shukri ng us zawawi tu bukan adik beradik tapi kebetulan nama ayah sama n muka nak sama

mira said...

haha. tau :p tapi kenapa sampai ke sini komennya? ni pasal dragonball :p