Thursday, August 10, 2006

perhatian!

Eh, tak! Anda tak salah taip URL! Ini memang blog saya, MiraKimura :)

Saja je, tukar semula skin blog ni. Kalau ada yang perasan, saya pernah guna skin ni sebelum ni. Cuma sebab keadaan memaksa [baca: masalah server empunya skin tu], saya guna skin blogger saja.

Tak ada yang berubah dengan berubahnya skin. MiraKimura tetap Amira Hariyati ;)

Terima kasih semua, teruskan menulis!

5 comments:

fami said...

mira temanku, apa kata kalau mira offkan mode "center" untuk about?
rasanya akan jadi lebih sopan :P

kalau u intentionally mmg nak buat camtu, ok juga. Cuma ia panjang ke bawah, mcm tak menarik.

Tapi, thats CREATIVITY, right dear? :)

mira said...

ia jadi center, 1 word per line sebab view in explorer. it will be ok and normal in mozilla. that's what i havent find out why and how.. :)

Awan Badai said...

Amira Hariyati?

ibn fadhli said...

dear??

fami nie dah sangkut kat mira lak ke??

hehe

mira said...

kenapa awan badai? pernah dengar ke nama tu? :)

dan, ibd fadhli.. syhh! :p